Top چگونه به بیماری سل مبتلا می شویم Secrets
Top چگونه به بیماری سل مبتلا می شویم Secrets
Blog Article
کمبود چه ویتامینی باعث پیسی می شود؟ زینک یا ویتامین های دیگر؟
در سال ۲۰۱۰، درمانی توصیهشد برای سل ریوی تازه بروز کرده که ترکیبی از آنتیبیوتیکها به مدت شش ماه میباشد. برای دو ماه اول، ریفامپیسین، ایزونیازید، پیرازینامید و اتامبوتول تجویز شود.
[۵۹][۲] از این رو، درمان اغلب قبل از تأیید کشتها آغاز میشود.[۶۰]
○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطانها
بیماری سل، یک بیماری عفونی باکتریایی است که از طریق وارد شدن قطرات ریز پخش شده در هوا، توسط سرفه یا عطسه فرد مبتلا منتشر میشود. بیماری سل جزو دسته بیماریهای تنفسی است و بهطور مستقیم، ریه را درگیر میکند.
بیماری سلیاک یکی از بیماریهایی است که بیشتر در کودکان تشخیص داده میشود.
● داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب میکنند نیز میتوانند افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری سل فعال قرار دهند.
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی
● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار میکند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.
● درمان سل میتواند موفقیت آمیز باشد، در صورتی که فرد تمام داروها را طبق دستور مصرف کند و به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی داشته باشد.
همچنین اگر فرزند شما رنگپریده یا تحریکپذیر است و یا اگر دچار تاخیر در رشد شود و یا شکم متورم و مدفوع بدبو و حجیم داشتهباشد، با پزشک کودک خود مشورت کنید.
در سال ۱۹۴۶، تولید آنتیبیوتیک استرپتومایسین، درمان مؤثر و درمان سل را به یک واقعیت تبدیل کرد. قبل از اینکه این دارو معرفی شود، تنها درمان به جز آسایشگاهها مداخله جراحی بود. روش پنوموتوراکس، ریه آلوده را کلاپس و بیحرکت میکرد تا به آن «استراحت» دهد و امکان درمان ضایعات سلی را فراهم نماید.[۱۱۲] پیدایشسل مقاوم به چند دارو، دوباره جراحی را به عنوان گزینهای از استانداردهای قابلقبول مراقبت در درمان عفونت سل معرفی بیماری سیکل سل کرد. مداخلات جراحی کنونی شامل حذف پاتولوژیک حفرههای قفسه سینه (تاول) در ریهها برای کاهش تعداد باکتریها و برای افزایش در معرض دارو قرار گرفتن باکتریهای باقیمانده در جریان خون میباشد.
چخبرتونه همتون گارد گرفتین نسل همتون تو زمان قاجار بوده از ز...
در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.